Foto: Promo

Održiv, digitalan, uključiv

6. međunarodni kongres o ruralnom turizmu

Istarsko veleučilište sudjeluje kao partner Kongresa na kojem će dekan dr. sc. Daglas Koraca sudjelovati i kao član Programskog odbora.

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“ i organizatori Kongresa domaćini su 6. međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu koji će se održati od 10. do 13. travnja 2024. godine u Splitu.

Istarsko veleučilište sa zadovoljstvom sudjeluje kao partner Kongresa na kojem će dekan dr. sc. Daglas Koraca sudjelovati i kao član Programskog odbora.

Jedan od suorganizatora Kongresa je i Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti te se radovi Kongresa rangiraju kao A1.

Tijekom Kongresa bit će održani i brojni paneli, okrugli stolovi i radionice, a očekuje se više od 300 sudionika iz više europskih zemalja pod sloganom: „Ruralni turizam: održiv, digitalan, uključiv“.

Na prošlom, 5. međunarodnom kongresu o ruralnom turizmu održanom u Cavtatu, zaključeno je, između ostaloga, kako je ruralni turizam značajan čimbenik reaktivacije prirodnih resursa koji pomažu očuvanju lokalnog identiteta, tradicije i običaja, štiti okoliš, jača autohtonu i ekološku proizvodnju poljoprivrednih proizvoda te pomaže ruralnim krajevima ostvariti održivi razvoj. Stoga ga s pravom možemo nazvati budućnošću svjetskog turizma.

Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu