Gotovo je nemoguće izbrojati sve bivše studente, alumnije veleučilišta i visokih škola, koji su danas dio vrhovnog menadžmenta hrvatskih i inozemnih tvrtki, inženjeri najinovativnijih tehničkih rješenja, vrijedni zdravstveni djelatnici ili imaju sigurne poslovne mogućnosti, upravo zahvaljujući prijekopotrebnim stručnim znanjima i vještinama.

Veleučilišta i visoke škole u Hrvatskoj obrazuju obrazuju desetke tisuća studenata za više od stotinu zanimanja, bilo da je riječ o medicinskim sestrama, fizioterapeutima ili velikom broju zdrastvenih djelatnika; uspješnim ekonomistima, turističkim, marketinškim i menadžerima u turizmu; programerima, dizajnerima i stručnjacima za nove tehnologije ili stručnjacima za poljoprivredu i prehrambene tehnologije. Mogućnosti je bezboroj, a ono što te čeka nakon stručnog studija je - brzo zapošljavanje u struci.

Zbog svoje snažne povezanosti s gospodarstvom i poslovnim svijetom, a time i okoline, stručni studiji značajan su motor pokretač gospodarstva u Hrvatskoj, ali i cijeloj Europi. Sve veći broj studenata koji ih upisuje u Hrvatskoj pokazuje kako su u našem društvu svake godine, sve više prepoznati i potrebni. U proteklih nekoliko godina oko 29% ukupne studentske populacije, što dovodi do toga da gotovo svaki četvrti student studira na stručnom studiju.

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu