Foto: Veleučilište Marko Marulić Knin

Međunarodni dan obrazovanja

Dan karijera i otvorenih vrata na Veleučilištu Marko Marulić u Kninu

Veleučilište je jučerašnjim uspješnim “Danom karijera i otvorenih vrata” dalo svoj doprinos Međunarodnom danu obrazovanja, koji se obilježava 24. siječnja svake godine. Posjetili su nas ravnatelji, profesori i učenici kninskih srednjih škola, koji su se, na praktičan način, imali priliku upoznati sa znanstvenom i stručnom djelatnošću Veleučilišta.

 Zahvaljujemo svim našim partnerima, panelistima, zaposlenicima, studentima i medijima na doprinosu uspješnoj organizaciji ovoga događaja.

Posebno zahvaljujemo dragom gostu i prijatelju Veleučilišta, prof. dr. sc. Draganu Primorcu, na inspirativnom predavanju “Nema mjesta za male snove”.

Galerija

Pogledaj galeriju
Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu