Uspješni susreti

Dani karijera na Veleučilištu Velika Gorica - susret studenata s potencijalnim budućim poslodavcima

Bila je ovo iznimna prilika da se spoje studenti s potencijalnim poslodavcima, kao i da se steknu novi kontakti i dozna pregršt korisnih informacija. 

Prvi Dani karijera Veleučilišta Velika Gorica okupili su dvadesetak tvrtki partnera, te ustanove Ravnateljstvo civilne zaštite i Hrvatsku vatrogasnu zajednicu. Tvrtke i ustanove predstavili su se studentima VVG-a koji su imali priliku postaviti pitanja i doznati sve što ih zanima, posebno načine i mogućnosti zapošljavanja.

U sklopu Dana karijera Edge Hill Sveučilište (Velika Britanija) predstavilo je svoj studij Cyber Security s kojima Veleučilište planira suradnju na zajedničkom diplomskom studijskom programu.

Svaka tvrtka i ustanova partner dobila je prostor za izlaganje, ali i mogućnost da se predstavi gostima, studentima i djelatnicima VVG-a.

Osim predstavljanja partnera za studente je organizirano nekoliko iznimno korisnih radionica, poput radionice o pisanju zamolbe za posao na kojoj su studenti imali priliku doznati kako pravilno formulirati zamolbe i životopise te što je u njima bitno istaknuti.

Dvodnevni program Dana karijera nastavljen je radionicama Komunikacija s klijentima i Komunikacijske vještine u poslovnom okruženju.

Mnogi izlagači su se i posebno pobrinuli i posjetitelje privlačili zanimljivim nagradnim igrama.

Obzirom da Veleučilište Velika Gorica ima različite stručne prijediplomske i diplomske studijske programe, poput očne optike, studije kriznog upravljanja, IT studije, potom studije održavanja zrakoplova i motornih vozila, bio je i široki interes tvrtki i ustanova s kojima VVG surađuje. Bila je ovo iznimna prilika da se spoje studenti s potencijalnim poslodavcima, da se steknu novi kontakti i dozna pregršt korisnih informacija. VVG je svojim studijskim programima vezan posebno za gospodarstvo te se trudi svojim studentima pružiti mogućnosti prakse u renomiranim tvrtkama, ali i brinuti o nastavku njihovih karijera i kada s diplomom napuste Veleučilište. Upravo s tim ciljem osnovan je Centar za karijernu i psihološku podršku koji je i nositelj organizacije Dana karijera na Veleučilištu Velika Gorica.

Galerija

Pogledaj galeriju
Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu