Foto: Poslovno veleučilište Zagreb

Poslovno veleučilište Zagreb

Dani otvorenih vrata na PVZG-u

Poslovno veleučilište Zagreb pruža vam prigodu da zavirite u njihov fakultet i upoznate se s raznolikim programima koje nude.

Kada: 07.05.2024.

Gdje: Ulica grada Vukovara 68, 10 000 Zagreb

U koliko sati: 10.00h – 18.00h

Bez obzira na to jeste li već sigurni u svoj smjer ili tek razmišljate o mogućnostima, naš cilj je pružiti vam podršku i inspiraciju dok istražujete svoje akademske i karijerne opcije. Iskoristie ovu priliku da pitate sve što vas zanima, istražite prilke za budućnost. Važno je upisati faks koji ćete pohađati s voljom i sveseljm, upijati znanje i rasti.

Studiji su raznoliki:
Studij marketinga i komunikacija – prijediplomski
Studij marketinga i komunikacija – stručni diplomski studij
Menadžment i produkcija u kulturi
Studij gospodarske logistike
Subspecijalizacije

Tko su predavači, kako su oni počeli, i njihove priče – istražite na linku.

Vjeruju da su ovo zanimanja koja pružaju puno prilika za profesionalni i osobni razvoj, a ovo je idealna prilika da vidite i čujete kako sve izgleda iza zastora. Pripremili su Vam razgledavanje, predavanja, intervjuje s studentima i profesorima i naravno ponešto za gricnuti. Dođite, upoznajte ih i tko zna, možda već na jesen baš vi sjednete u njihove studentske klupe.

Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu