Effectus osigurava besplatno obrazovanje za učenike s potresom pogođenih područja

Oslobođenje od plaćanja školarine je predviđeno za tri osobe koje prvi put upisuju prvu godinu preddiplomskog stručnog studija Financije i poslovno pravo, a odnosi se na cjelokupni preddiplomski studij novoupisanih studenata.

S obzirom na veliku materijalnu i nematerijalnu štetu uzrokovanu potresom u prosincu 2020. koju su pretrpili stanovnici Sisačko-moslavačke županije te dijela Zagrebačke i Karlovačke županije, Effectus je donio Odluku o oslobođenju školarine za osobe iz potresom zahvaćenih područja za akad. god. 2021/2022. Oslobođenje od plaćanja školarine se utvrđuje za tri osobe koje prvi put upisuju prvu godinu studija Financije i poslovno pravo, a odnosi se na cjelokupni studij novoupisanog studenta, odnosno tri godine preddiplomskog stručnog studija Financije i poslovno pravo. Više o ovome pročitajte na stranicama Visokog učilišta Effectus.

Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu