Effectus veleučilište

Erasmus+ ljetna škola u Bugarskoj

Effectus veleučilišta poziva svoje studente da se do 5. lipnja prijave za sudjelovanje u Erasmus+ BIP kratkom programu (ljetnoj školi) koja će se održati od 10. do 14. lipnja u Bugarskoj, u organizaciji partnerske institucije Effectus veleučilišta – Varna University of Management. Tema ljetne škole je „Uključivanje i raznolikost u poslovanju kroz međukulturni angažman“.

Program je namijenjen studentima na svim razinama visokog obrazovanja, zainteresiranima i motiviranima za osnaživanje međukulturnih kompetencija i razvoj osjetljivosti na kulturnu raznolikost. BIP je osmišljen da pomogne polaznicima da prepoznaju i riješe različite dimenzije različitosti, povezanih s kulturom rada u multikulturalnim poslovnim okruženjima. Program će biti podijeljen u dva dijela: on line te osobni intenzivan program.

Maksimalno sedam studenata ima priliku sredinu lipnja provesti na obali Crnog mora.

Rok za prijavu je kratak stoga požurite te se prijavite na mail erasmus@effectus.com.hr

Galerija

Pogledaj galeriju
Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu