Foto: Veleučilište u Šibeniku

Kijev

Memorandum o suradnji između Veleučilišta u Šibeniku i Ministarstva pravosuđa Ukrajine

Veleučilište u Šibeniku i Ministarstvo pravosuđa Ukrajine potpisali su u Kijevu 28. svibnja Memorandum o suradnji u okviru procesa pristupanja Ukrajine Europskoj uniji. 

U ime Veleučilišta Memorandum je potpisao dekan dr. sc. Ljubo Runjić dok je Ministarstvo pravosuđa zastupala državna tajnica za europske integracije Luidmyla Sugak,

Sukladno odredbama Memoranduma prioritetno područje suradnje između stranaka Memoranduma biti će prilagodba nacionalnog zakonodavstva Ukrajine pravnoj stečevini Europskoj uniji te osposobljavanje ukrajinskih državnih službenika čime se osigurava integracija Ukrajine u Europsku uniju.

U sastavu hrvatske delegacije koja je nazočila potpisivanju Memoranduma nalazila se Anica Djamić, hrvatska veleposlanica u Ukrajini, Vitaly Zapuhlyak, počasni hrvatski konzul u Ukrajini, Maja Cvitan Grubišin, neovisni konzultant te profesori s Veleučilišta Alen Lalić i Mario Dominik Burić.

Galerija

Pogledaj galeriju
Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu