Foto: Effectus veleučilište

Studentica Effectus veleučilišta osvojila 2. mjesto

Natjecanje “Accounting Battle” okupilo najbolje studente iz područja Računovodstva

Studentica 2. godine stručnog diplomskog studija Poslovno upravljanje MBA Effectus veleučilišta, Ana Kostić osvojila je 2. mjesto na natjecanju Accounting Battle.

Natjecanje već šestu godinu organizira tim Računovodstvo i financije udruge eSTUDENT. Riječ je, kako kažu organizatori, o  najvećem studentskom natjecanju iz računovodstva u Hrvatskoj.

Ovogodišnji Accounting Battle razlikovao se od prethodnih i odvijao se u dva kruga. Održan je online, a natjecatelji i natjecateljice rješavali su 10 pitalica te 1 cjeloviti računski zadatak, koje su sastavile suradnice projekta, profesorice s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Pet najuspješnijih natjecatelja i natjecateljica iz svake kategorije plasiralo se u drugi, odnosno finalni krug natjecanja. Njihov je zadatak bio rješavanje jednog od tri ponuđena casea koji su osmislili Premium partneri projekta – Deloitte d.o.o, PLIVA te Lidl koji je ujedno i strateški partner Udruge, dok su Regular partneri projekta poduzeća PwC Hrvatska i Mazars.

Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu