Foto: Veleučilište Aspira

Veleučilište Aspira

Obzor Europa na Medils-u

27. lipnja 2024. Aspira je sudjelovala na “Sveučilišnom danu programa Obzor Europa na MedILS-u”, koji se održao na Mediteranskom institutu za istraživanje života (MedILS) Sveučilišta u Splitu.

Cilj događanja bio je dati opći pregled mogućnosti i ključne informacije o Programu Obzor Europa, ali i prenijeti korisnicima informacije o pronalaženju prilika za nove suradnje te pružiti korisne savjete za što uspješnije podnošenje projektnih prijedloga. Događanje je bilo namijenjeno potencijalnim prijaviteljima na natječaje, znanstveno-istraživačkim institucijama, ustanovama visokog obrazovanja, malim i srednjim poduzetnicima, ostalim relevantnim dionicima, kao i široj javnosti.

Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu