Foto: Međimursko veleučilište u Čakovcu

Međimursko veleučilište u Čakovcu

Održan 4. panel "Doživi turističke priče“

U Centru održivog razvoja Međimurskog veleučilišta u Čakovcu u utorak 28. svibnja 2024. održan je četvrti, ujedno i posljednji panel "Doživi turističke priče s temom „Marketing turističke destinacije" u partnerstvu s Turističkom zajednicom Međimurske županije i Turističkom zajednicom Varaždinske županije.

Panel su organizirale studentice 3. godine Menadžmenta turizma i sporta, smjer Menadžment turizma: Dorotea Đuroković, Veronika Kučera, Madlen Sabađija, Ivana Plantak, Lucija Hiržin, Ana-Marija Mavrek, Edina Rojc i Sabina Milak.

Gosti četvrtog panela bili su Ivan Arambašić, partner u DCT agenciji i Saša Vugrinec, vlasnik i direktor Scribo PR agencije. Panelisti su podijelili svoje iskustvo u marketingu u turizmu i destinacijskom marketingu, kroz primjere projekata na kojima su do sad imali priliku raditi.

Ivan Arambašić istaknuo je ključne izazove s kojima se susreo tijekom kreiranja sustava eVisitor te ispričao svoje iskustvo na projektu izrade komunikacijske strategije slovenskog tržišta u Kini. Također, iznio je inspiraciju koju njegov tim ima za kreiranje komunikacijskih poruka, poput: „Gdje je Grga našao čvarak“ ili „Rijetke ptice lete na istok“. Saša Vugrinec je ispričao svoje iskustvo s početka karijere u Termama Sveti Martin gdje se po prvi puta susreo s radom na destinacijskom marketingu te objasnio kako je kao vlasnik kuće za odmor „SukhaVacation House“ u Grabrovniku, razvio koncept mindfulnessa kojem je cilj povezati goste s prirodom.

Kako bi panel bio atraktivniji, nakon rasprave sretni dobitnici u publici osvojili su poklone iznenađenja – ulaznice za kino Centra za kulturu Čakovec, vaučere za smještaj na imanju Svijet Prirode „Blaga Lijepe Naše” i poklon bon noćenje u agroturizmu „Svijet vila“. Nakon panela, sudionici su imali priliku degustirati hranu i pića lokalnih OPG-ova i proizvođača hrane i pića iz Međimurske i Varaždinske županije.

Galerija

Pogledaj galeriju
Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu