Foto: Veleučilište Baltazar

Zaprešić

Održan 4. Tjedan karijera Veleučilišta Baltazar

Ovo je bio Tjedan karijera koji je obuhvatio gotovo sve lokacije Veleučilišta, a ugostili su i 120 maturanata srednjih škola iz Zaprešića, Osijeka, Zadra i Biograda na Moru. 

Veleučilište Baltazar u Zaprešiću organiziralo je 4. Tjedan karijera u okviru kojeg su studenti, diplomanti, nastavnici, zaposlenici i ostali gosti imali prilike slušati zanimljiva predavanja više od 20 stručnjaka iz područja informacijskih tehnologija, kulture, marketinga, automobilske industrije, poduzetništva, umjetne inteligencije, vatrogastva, financija i javnog sektora.

Alumniji veleučilišta novim generacijama studenata prenosili su također svoja znanja i iskustva.

Ovo je bio Tjedan karijera koji je obuhvatio gotovo sve lokacije Veleučilišta, a ugostili su i 120 maturanata srednjih škola iz Zaprešića, Osijeka, Zadra i Biograda na Moru. U sklopu Tjedna karijera održana je i terenska nastava u tvrtki APIS IT d.o.o.

Galerija

Pogledaj galeriju
Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu