Foto: Veleucilište Križevci

Gostujući predavači

Posjet nastavnika Veleučilišta u Križevcima Sveučilištu Ain Temouchent u Alžiru

Nastavnici Veleučilišta u Križevcima dr.sc. Silvije Jerčinović i dr.sc. Valentina Papić Bogadi u razdoblju od 29.4.2024. do 3.5.2024. u sklopu programa mobilosti Erasmus+ borave na Sveučilištu Ain Temouchent u Alžiru kao gostujući predavači. 

Dr.sc. Silvije Jerčinović održao je niz predavanja na temu percepcije kvalitete i kratkih lanaca opskrbe, a dr.sc. Valentina Papić Bogadi je održala predavanja iz poslovnog engleskog jezika i predstavila Veleučilište i mogućnosti suradnje i mobilnosti kroz program Erasmus+.

Nastavnici su također sudjelovali u nizu posjeta i sastanaka s rektorom, dekanima i prodekanima, predsjednikom regionalne gospodarske komore i vlasnicima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s ciljem pronalaženja i definiranja novih područja suradnje i razmjene primjera dobre prakse.

Galerija

Pogledaj galeriju
Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu