Foto: Promo

Vukovar

Potpisan ugovor o financiranju projekta „Izgradnja studentskog restorana“ veleučilišta Lavoslav Ružička

Studentski restoran i caffe bar biti će izgrađeni uz postojeći moderni Studentski dom „Leopold“.

Upravni odbor Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara na svojoj redovitoj 58. sjednici donio je Odluku o financiranju projekta „Izgradnja studentskog restorana“ u ukupnom iznosu od 1.500.000,00 eura u razdoblju od 2024. do 2026. godine (prema dinamici koja predviđa po 500.000,00 eura godišnje). Odlukom su osigurana sredstva za izgradnju studentskog restorana i caffe bara koji će biti izgrađeni uz postojeći moderni Studentski dom „Leopold“.

Veleučilište kontinuirano ulaže velike napore i resurse kako bi budućim i sadašnjim studentima ponudilo kvalitetnu edukaciju, smještaj i izvrstan studentski standard, a kroz projekt izgradnje studentskog restorana osigurat će im se prehrana te time dati konačni izgled studentskom životu i podići studentski standard na najvišu moguću razinu u gradu i Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Ovim projektom zaokružiti će se infrastrukturna kvaliteta i izvrsnost te potvrditi misao vodilja „Vukovar – studentski grad budućnosti“.

Galerija

Pogledaj galeriju
Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu