Shutterstock

Vukovar

Potpisani ugovori za nastavak opremanja nove zgrade Veleučilišta "Lavoslav Ružička"

Potpisivanjem ovih dvaju ugovora završen je proces ugovaranja cjelokupnog unutarnjeg opremanja zgrade Radničkog doma u koju će se nakon realizacije ugovorenih poslova i završetka opremanja uskoro preseliti Veleučilište.

Potpisivanjem dvaju novih ugovora o opremanju fitnes dvorane i nabavi opreme za fizikalnu terapiju nastavljen je proces unutarnjeg opremanja zgrade Radničkog doma. Ugovore su potpisali gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i predstavnici odabranih ponuditelja, tvrtki Fitnes oprema d.o.o. i Media d.o.o. iz Zagreba.

Ispred Veleučilišta potpisivanju su nazočili prodekan za poslovanje i suradnju s gospodarstvom doc. dr. sc. Slobodan Stojanović, prof. struč. stud., i član Upravnog vijeća Veleučilišta i voditelj Studentske sportske udruge SUSVEVU Dražen Pejića, mag. cin., v. pred. Ukupna vrijednost ugovora iznosi 129.370 EUR s PDV-om, rok izvođenja je tri mjeseca, a financijska sredstva je osigurao Fond za razvoj i obnovu Grada Vukovara.

Potpisivanjem ovih dvaju ugovora završen je proces ugovaranja cjelokupnog unutarnjeg opremanja zgrade Radničkog doma (nabava namještaja, računalne opreme, fitnesa i opreme za fizikalnu terapiju) u koju će se nakon realizacije svih ugovorenih poslova i završetka opremanja uskoro preseliti Veleučilište.

Preseljenjem Veleučilišta na novu lokaciju u suvremeno opremljeni prostor ostvarit će se značajan iskorak u studentskom standardu i unaprjeđenju postojećih uvjeta studiranja u Vukovaru što se posebice odnosi na mogućnosti razvoja i pokretanja novih studijskih programa na Veleučilištu. Nakon završetka opremanja, Veleučilište će poduzeti sve neophodne aktivnosti kako bi se studenti i djelatnici preselili te započeli nastavnu i drugu djelatnost u što kraćem roku na novoj lokaciji

Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu