Foto: Pixabay

Effectus veleučilište

Predstavljanje rezultata prvog istraživanja o percepciji AI-ja u Hrvatskoj

Effectus veleučilište, Hrvatska pošta i Alca Zagreb zajedno provode znanstveno-stručni projekt Percepcija umjetne inteligencije u RH

Umjetna inteligencija već je danas prisutna u našem svakodnevnom životu i drži se ključnom za digitalnu transformaciju društva. Imajući u vidu njezin golem potencijal i aktualnost, Effectus veleučilište, Hrvatska pošta i Alca Zagreb u partnerstvu provode znanstveno-stručni projekt Percepcija umjetne inteligencije u RH.

Cilj je projekta definiranje i praćenje ključnih pokazatelja percepcije umjetne inteligencije u Hrvatskoj te definiranje odgovarajućih korelacija. Za potrebe primarnog prikupljanja podataka tvrtka Prizma centar za poslovnu inteligenciju provela je inicijalno istraživanje u rujnu ove godine na ukupnom uzorku od 1300 osoba, a rezultate će javnosti predstaviti voditelj projektnog tima, izv. prof. dr. sc. Robert Kopal, 15. rujna 2023. u 11:00 sati na Zagrebačkom velesajmu.

STIL EVENT – paviljon 13, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb.

Dolazak je potrebno potvrditi na adresu e-pošte: pr@posta.hr najkasnije do srijede, 13. rujna 2023. godine.

Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu