Foto: Aspira Promo

Veleučilište Aspira

Studenti i maturanti u istim klupama o jeziku turizma!

Aspira po prvi put organizira konferenciju za studente i maturante zajedno. Pod nazivom „Let‘s talk tourism“ u jednom danu će studenti i maturanti usavršiti znanja jezika koja su neophodna za sektor turizma koji je ujedno i najjača gospodarska grana Hrvatske.

Konferencija započinje 13. ožujka u 9 sati te traje do 16 sati, a bit će otvorena okruglim stolom kojeg moderira Branka Šegvić. Sudionici okruglog stola bit će Nataša Bušić iz Hrvatske gospodarske komore, Jelena Tabak, predsjednica Udruženja ugostiteljskih djelatnosti HGK-a, chef Ivan Tartaro koji je dio karijere proveo u Americi te trenutno radi kao konzultant i Mia Perić koja je alumni Aspire s iskustvom rada u hotelijerstvu.

Zatim slijede dvije radionice od kojih će sudinoci morati donijeti tešku odluku na kojoj sudjelovati, a to su „Storytelling in tourism“ koju će voditi Daniela Rogulj koja je i native speaker engleskog jezika te „Presenting and public speaking“ profesorice Branke Šegvić.

Po završetku radionica slijedi vrijeme za druženje i povezivanje te ručak.

Nakon ručka odvijaju se tri radionice vokabulara u gastronomiji na engleskom, njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku. Za kraj se održava studentski panel na kojem će studenti prezentirati svoja iskustva studiranja u drugim zemljama i važnosti poznavanja jezika u njihovom radu.

Idejna začetnica ovog pionirskog projekta je profesorica Branka Šegvić, koja je istaknula 'Naša misija je obrazovanje mladih i uzbuđeni smo što imamo priliku ponuditi im nova znanja i vještine iz područja jezika. Iznimno nas veseli što ćemo tu priliku dati i maturantima kojima ovime otvaramo prozor u svijet studiranja.'

Ako ste maturanti i želite sudjelovati na konferenciji javite se upitom na mail matija.tresic.skara@aspira.hr 

Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu