Foto: Veleučilište Baltazar

Veleučilište Baltazar

Studenti u posjetu gradu triju „crnih zlata“ – nafte, naftalana i bučinog ulja

Studenti studija Poslovanje i upravljanje programa Menadžmenta u kulturi i kulturnom turizmu u posjetu gradu triju „crnih zlata“ – nafte, naftalana i bučinog ulja

Inspirativan i dinamičan dan započeo je posjetom Dubrovčaku Lijevom i obilaskom zgrade stare škole koja je nedavno preuređena u muzejsku čuvaonicu Muzeja Ivanić-Grada. Tijekom obilaska, studentima je predstavljena i bogata turistička ponuda Turističke zajednice Ivanić-Grada. Sljedeća destinacija bio je centar Ivanić-Grada, gdje su posjetili prostor Muzeja, prošetali centrom grada, saznali o povijesti vatrogastva i ocu hrvatskog vatrogastva, Đuri Deželiću te o ljekovitim svojstvima nafte i Specijalnoj bolnici “Naftalan”. Na kraju su posjetili Vinariju Voštinić – Klasnić, gdje su uz degustaciju vina i domaćih sireva upoznali s proizvodnjom škrleta i istražili nove turističke potencijale ove vinarije.

Ovakva druženja omogućuju studentima ne samo stjecanje novih znanja i vještina, već i razvoj profesionalnih i osobnih mreža što je ključno za njihov budući uspjeh u području kulture i turizma.

Galerija

Pogledaj galeriju
Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu