Foto: Međimursko veleučilište u Čakovcu

Međimursko veleučilište u Čakovcu

Terenska nastava MTS studenata u LPT d.o.o

Posljednji tjedan nastave studenti 1. godine stručnog prijediplomskog studija menadžment turizma i sporta sudjelovali su na terenskoj nastavi u poduzeću LPT d.o.o. 

Praktična znanja koja su stečena zanimljivim predavanjima voditelja proizvodnje, skladišta i odjela kvalitete, uz odličnu organizaciju gospođe Sanje Žmegač, nadopunila su teorijska znanja iz poduzetništva i primjenu stranog jezika u poslovnom okruženju.

S poduzećem LPT d.o.o. dogovorena je i buduća suradnja u nastavom procesu i projektima. Suradnju je potaknuta alumni ambasadorica Sara Karol.

Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu