Foto: Istarsko Veleučilište

Mobilnost

Uspješna suradnja Istarskog veleučilišta i Institute of Technology and Business in České Budějovice

U protekla dva tjedna ostvarene dvije mobilnosti Istarskog Veleučilišta s partnerima iz Češke.

Doc. dr. sc. Mario Bogdanović, prof.struč.stud. uspješno je sudjelovao u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (blended intensive programme – BIP) u organizaciji Institute of Technology and Business in České Budějovice (VŠTE) kolemu je glavna tema bila HR Marketing.

Nakon virtualnih komponenti programa koje su započele 29.2.2024. održana je fizička mobilnost od 15.4.2024. do 19.4.2024. Kroz ovu mobilnost profesor je usvojio nova znanja i vještine u području marketinga ljudskim resursima te je sudjelovao u radionicama koje su uključivale mnoge primjere dobre prakse u češkim tvrtkama.

Assoc. prof. PaedDr. Mgr. Zdeněk Caha, Ph.D., MBA, MSc., Institute of Technology and Business in České Budějovice (Češka) u okviru Erasmus+ programa boravio je na Istarskom veleučilištu u razdoblju od 22. do 26. travnja.

U sklopu kolegija Komunikacijske vještine studentima je predavao o komunikaciji u organizaciji. Njegovim direktnim sudjelovanjem u nastavi imali smo priliku razmijeniti i usporediti iskustva nastavnika i primjere dobre prakse te koristiti inovativne pristupe podučavanju. Vjerujemo da će ova mobilnost biti korisna za obje naše ustanove doprinoseći poboljšanju vještina podučavanja.

Kolega Caha upoznao je Istarsko Veleučilište te obišao laboratorije Centra za istraživanje METRIS.

Galerija

Pogledaj galeriju
Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu