Foto: Istarsko veleučilište

Istarsko veleučilište

Uspješno provedena odlazna mobilnost u svrhu osposobljavanja

U razdoblju od 13. do 17. svibnja 2024., mr.sc. Edo Cetina, pred. je u sklopu Erasmus+ programa programa mobilnosti za akademsku godinu 2023./2024. posjetio ustanovu “Politecnico de Santarem“ u Santaremu (Portugal) u svrhu stručnog usavršavanja.

Tijekom posjete predstavio je Istarsko veleučilište i sastao se sa predstavnicima Visoke škole za menadžment i tehnologiju (Escola Superior de Gestão e Tecnologia de Santarém). Događaju je prisustvovalo više od 50 nastavnika i osoblja iz ureda za međunarodne odnose 31 sveučilišta iz 17 zemalja (Albanija, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Češka, Njemačka, Mađarska, Italija, Latvija, Litva, Sjeverna Makedonija, Poljska, Rumunjska, Slovenija i Turska).

U sklopu događaja ostvareni su brojni kontakti s ustanovama visokoga obrazovanja iz programskih zemalja, što će bitno olakšati širenje mreže partnerskih ustanova i lakše pronalaženje ustanova i tvrtki za obavljanje stručne prakse u sklopu programa mobilnosti Erasmus+.

Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu