Foto: ZŠEM

Tivat

ZŠEM-a na ESG Adria Summitu

Dekan Zagrebačke škole ekonomije i managementa Mato Njavro prošlog je tjedna sudjelovao na visokom događaju ESG Adria Summit u Porto Montenegru u Tivtu. 

Glavna svrha Summita bila je rasprava i identificiranje novih rješenja, inicijativa i ulaganja za ubrzanje održivije budućnosti u Adria-i i šire.

Prisustvovao je i učenik ZŠEM-a Jovan Pavićević. Dekan Njavro sudjelovao je na panelu Inclusive Leadership: Strategies for fostering diversity and collaboration, uz Biljanu Braithwaite, izvršnu direktoricu tvrtke Sustner & Partners i osnivačicu ESG Adria Summit, Brankicu Janković – povjerenicu za zaštitu ravnopravnosti Srbije, dr. Dr Anino Emuwa – generalni direktor Avandis Consultinga, Sanela Pašić – profesorica na fakultetu i suosnivačica Women’s Mentorship Network i Olivera Vukajlović – savjetnica predsjednika Crne Gore za održivi razvoj.

Ovakvi događaji ključni su za bolju budućnost, iz jednostavnog razloga što okupljaju istomišljenike, usmjerene na rješavanje.

Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu