Informacije za poslodavce

Znanja i vještine diplomata koji završavaju studijske programe ne bi trebali biti isti danas, kao što su bili prije 10 ili više godina. 

Potrebe poslodavaca mijenjaju se gotovo svakodnevno, a toga su veleučilišta i visoke škole, kao dominantni nositelji stručnih studija itekako svjesni. Tržište rada stalnim unapređenjem te razvojem usluga i proizvoda postavlja nove trendove i zahtijeva stalnu prilagodbu studijskih programa.

Oblikovanje mladih i suvremeno obrazovanih stručnjaka u mnogim područjima, od zdravstvenog i biomedicinskog do tehničkog i društvenog, zadatak je kojem su uspješno doskočile veleučilišta i visoke škole, a koji prema stopama zapošljavanja itekako ispunjavaju. Studenti stručnih studija stječu znanje i profesionalne vještine koje mogu brzo i efikasno primijeniti u struci. Mnogi studenti svoja su iskustva stekli već tijekom studija na stručnoj praksi, radeći na praktičnim i problemskim  zadatcima, praktikumima ili raznim poslovnim simulacijama u nastavi.

Usmjerenost na potrebe tržišta rada ključna je karakteristika stručnih studija, a do sada mnogi od njih dokazali su kako mogu agilno odgovoriti na dinamične potrebe poslodavaca, pritom pridonoseći konkurentnosti i fleksibilnosti pojedinca na tržištu rada.

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu